Vilkår for å benytte Estimas tjenester

Det er viktig for oss i Estima at føler deg trygg når du benytter våre tjenester på estima.no. Nedenfor ser du hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Når du benytter vår tilbudstjeneste for taksering blir dine personopplysninger lagret hos oss. Samtidig blir dine opplysninger sendt til den takstmannen du velger, under steg 2 i priskalkulatoren, per e-post. Takstmannen vil kontakte deg på e-post og/eller telefon for tilbud og oppfølging av din tilbudsforespørsel.

Alle takstmennene som vises i priskalkulatoren er medlemmer av Estima og deres kontaktinformasjon (med e-post) administreres kun av oss.

Vi beholder en kopi av dine opplysninger i vårt arkiv for eventuell oppfølging av innsendt tilbudsforespørsel. Informasjonen ligger kun på vår server i Norge og blir ikke delt med andre enn den takstmannen du velger.

Estima kan benytte din e-postadresse til å kontakte deg i forbindelse med kundeundersøkelse om hvordan du opplevde bruk av vår tjeneste. Vi vil ikke benytte dine kontaktopplysninger til å sende deg generelle tilbud, nyhetsbrev eller annet.

Ved å benytte våre tjenester samtykker du i at vi kan benytte dine personopplyninger til dette formål.

For spørsmål ta kontakt med oss på post@estima.no

Del denne saken: